CAPIOL està dirigit per socis gestors que han treballat junts durant més de 25 anys en els sectors de la gestió d’infraestructura, serveis públics, actius i grans projectes de construcció i infraestructura a Europa, Amèrica i Àfrica. A més, CAPIOL compta amb una sèrie de professionals associats amb reputada experiència en dits sectors. .

Equip directiu.

Albert Pinadell

COCEO&COFOUNDER

Get in touch

L’Albert compta amb més de 25 anys d’experiència en els sectors d’infraestructura, construcció i serveis públics, així com una àmplia experiència com CEO, conseller, i experiència en M&A.

L’Albert ha passat quasi 20 anys al grup Agbar (ara Suez) en varis càrrecs, inclòs com CEO, Gerent General i Assessor Jurídic a les seves subsidiàries. Abans de fundar CAPIOL, va treballar durant 7 anys com CEO en el sector de la construcció. Va gestionar empreses amb més de 2.000 empleats i actius i negocis per més de 2.000 milions de euros. Té experiència en infraestructura i gestió d’inversions a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Àfrica i Orient Mitjà.

Advocat, membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona, ​​n’Albert és llicenciat en dret (LLB), té un màster en dret corporatiu (LLM) i un màster en administració d’empreses (MBA) d’ESADE Business & Law School.

Leonard Carcolé

COCEO&COFOUNDER

Get in touch

En Leonard té 30 anys d’experiència en disseny, construcció, operació i finançament d’infraestructures. Abans de fundar CAPIOL, va ocupar els càrrecs de Director General del Grup Agbar (avui Suez) a Catalunya, així com Director General de la Divisió de Medi Ambient, assumint la responsabilitat d’importants inversions en infraestructures del grup, com la Dessalinitzadora de Barcelona, plantes de ​​cogeneració i algunes de les majors estacions de tractament d’aigües residuals del món a Latam.

En Leonard també va ser Director General de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’agència reguladora, de planificació i inversió del Govern de Catalunya, liderant la privatització dels recursos hídrics per un total de 1,5 mil milions d’euros. Ha gestionat actius per més de 3 mil milions d’euros a Europa, Amèrica Llatina i Àfrica del Nord.

En Leonard és Enginyer Civil (M.Sc.Eng.), Enginyer de Camins, Canals i Ports, Master of the European Qualifications Framework (EQF), i PADI per IE Business School.

Joaquim Oliveras

 

Get in touch

Joaquim Oliveras ha desenvolupat la seva carrera professional, durant quasi trenta anys, als sectors de construcció, infraestructures y serveis. Al llarg d’aquests anys ha ocupat diversos càrrecs com a responsable legal en diferents companyies, estant a càrrec d’aspectes legals, gestió de riscos, assessor corporatiu y suport al desenvolupament corporatiu.

Joaquim Oliveras va formar part del Grup Agbar, al sector de serveis públics, durant més de 25 anys, en diferents funcions i posicions, tant a la companyia matriu com a les seves participades. També ha estat Secretari del Consell d’Administració i Director Jurídic del Grup Heracles, el principal grup de construcció i serveis d’Andorra, i ha dut a terme diverses col·laboracions amb entitats públiques i privades, proporcionant consultoria legal en aspectes administratius, mercantils i comercials.

Joaquim Oliveras es advocat, membre del col·legi d’Advocats de Barcelona, llicenciat en Dret, posseeix un Màster en Direcció Financera, i també en Finances Corporatives, ambdós de ESADE Business & Law School.Associats.

Rafael Cañero

 

Get in touch

En Rafael té més de 30 anys d’experiència com a directiu en el sector d’Infraestructures, gestionant i coordinant equips multidisciplinaris dins els àmbits tècnic, legal, administratiu i financer.

Molt habituat a la cerca i consecució d’estratègies de consens amb els diversos copartícips dels projectes, tant Socis Industrials com Administracions Públiques i Entitats Financeres.

Durant més d’una dècada ha exercit com a Director de Concessions en una important empresa constructora d’àmbit nacional, formant part de la Comissió Executiva i del Consell d’Administració d’algunes de les majors Societats Concessionàries responsables de la construcció, gestió i explotació dels principals projectes estatals de Col·laboració Público-Privada en els àmbits de transport, sanejament, dessalinització, regadius, edificis singulars i energies renovables.

En Rafael està col·legiat com Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya i és Master of Business Administration per ESADE School.

Al marge d’aquesta experiència en gestió d’infraestructures, serveis públics i d’actius i empreses problemàtiques, l’equip de CAPIOL compta amb una àmplia gamma de coneixements tècnics, de gestió, financers i jurídics.

Addicionalment a aquestes àrees d’experiència, ens beneficiem d’una àmplia xarxa de relacions a la indústria, que ens permet un ràpid accés a àrees especialitzades i rellevants en el sector d’infraestructura.